PRAKTIJK LOGOPEDIE J.M. HOOGEVEEN

Covid-19 en tele-logopedie

Beste (ouders van) cliënten,

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die wordt gegeven om het Coronavirus in te dammen. Daarom kunnen we ervoor kiezen om, in bepaalde situaties en in overleg met u, de afspraken niet meer in de praktijk te laten plaatsvinden. Wij willen de zorg wel graag continueren en hebben gekeken naar alternatieven. We kunnen via de mail contact hebben en huiswerkopdrachten geven zodat u thuis kunt blijven oefenen.

Daarnaast kunnen we onderzoeken of de logopedische behandeling daar waar mogelijk is via tele-logopedie voort te zetten. (Tele-logopedie wordt net als ‘gewone’ logopedie vergoed vanuit de Basisverzekering.) Hiervoor kan op een afgesproken tijd, met elkaar contact worden gezocht middels videobellen.

Voor ons is dit ook nieuw; samen zetten we onze schouders eronder en zullen we kijken hoe we de logopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er met elkaar het beste van maken en wij hopen op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus!

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!