Tess1

PRAKTIJK LOGOPEDIE j.m. HOOGEVEEN

Tess Duijvestijn, logopedist

Hoi, mijn naam is Tess Duijvestijn. Ik ben in 2021 afgestudeerd als allround logopediste aan de hogeschool Rotterdam. Sinds juni 2021 ben ik werkzaam als logopedist bij Logopediepraktijk JM Hoogeveen. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor disability en diversiteit gedaan. Hier kwam ik in contact met kinderen met een beperking.

Ik heb tijdens mijn studie ervaring opgedaan binnen de Kentalis vroegbehandeling. De kinderen op de vroegbehandeling hadden ernstige taal- en spraakproblemen. Hier kwam ik in aanraking met Nederlands met gebaren dat ingezet werd bij deze kinderen.

Mijn affiniteit ligt in het werken met (jonge) kinderen. Samen met het kind en ouders werken aan het verbeteren van de spraak- en taalontwikkeling is iets wat mij enorm aanspreekt als logopediste. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis te mogen delen met mijn cliënten en betrokkenen om samen tot het beste resultaat te komen. Ik hoop mijn kennis verder uit te breiden door middel van bij- en nascholingen om zo nog betere zorg te kunnen bieden.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om sportief bezig te zijn en om gezellige dingen te doen met mijn familie en vrienden.

Op maandag tot en met donderdag ben ik werkzaam in de praktijk. Tot ziens in de praktijk!

Groetjes,
Tess

Tess2