lo4

PRAKTIJK LOGOPEDIE j.m. HOOGEVEEN

Janet van Vulpen, logopedist
Locatie Venestraat, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag
Locatie Leidschenveen, dinsdagmiddag

Hallo! Mijn naam is Janet van Vulpen. In juni 2017 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf augustus 2017 ben ik werkzaam bij logopediepraktijk Hoogeveen op de locaties Leidschendam en Leidschenveen.

Tijdens mijn opleiding heb ik stages gelopen in een verpleeghuis, het cluster 2 onderwijs en de kinderrevalidatie. Hierdoor heb ik een brede doelgroep behandeld en heb ik veel geleerd over diverse logopedische stoornissen.

De afgelopen jaren is gebleken dat mijn affiniteit ligt bij het behandelen van taal- en spraakproblemen bij kinderen. Met name kinderen met complexere problematiek vind ik een mooie uitdaging om te behandelen. Ik vind het belangrijk om naar de behoeften van elk individu te kijken en daar mijn behandelingen zo goed mogelijk om aan te passen. Op deze manier kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mijn cliënten.

Bij logopediepraktijk Hoogeveen wordt een brede doelgroep gezien. Hierdoor zie ik veel verschillende logopedische stoornissen. Deze grote diversiteit maakt het werken in deze praktijk ontzettend leuk. Ik wil mij graag in bepaalde problematiek specialiseren. Daarom hoop ik binnenkort een cursus te volgen voor oro-myofunctionele therapie. Daarnaast hoop ik in het najaar van 2017 een Down-cursus te volgen.

Hartelijke groet en wie weet tot ziens in de praktijk!

IMG_8275
Imager1